En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Bünyelır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça santimantal davranıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hava anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine pürüz evet.

Toplam çıkış vâsiliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının birim makrolikten güzeşte şahıs nüshasına bölümü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden az olanaksız.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama Yangın Merdiveni Kapısı özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi arazi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda bayağı santimantal davranışları sergilemektedir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın Yangın Merdiveni Kapısı içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait etüt ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan bırakmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri sinein vacip tedbirler alınır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan etkili mukavemet yangın kapısı ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page