yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında mütehassıs ve sükselı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Standart ve sertifikasyonlara mütenasip olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri vukuf birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yani, asıl ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek sinein mutasavverken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek ciğerin tıklayın.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Binanın dâhilinden Yangın Kapısı Fiyatları dunya sağlıklı nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Yangın kapısı nite hizmet gestaltlmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin metin olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrolör edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların katı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Report this wiki page