Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak dunda önem kayran illere iş vermekteyiz.

Yeni gestaltlarda makul yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve bapsına sahip olan binalarda yangın merdivenleri çatı düşünceına dahil edilir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de ziyadesiyle önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız mıntıka kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz yeğin bir deneyim evetşamanızı esenlar.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında harika geriları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Kaçış derunin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair yapılarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli ortam oluşturur.

Binanın makul taksimmlerini veya kâffesinı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış olanakı tanıyan yangın merdivenleri bugüne kadar birgeniş kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye icazetını alarak imalat fiillemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz sağlıklı bir düz yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bilim alabilirsiniz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca tercih edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek yangın kapısı inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page